Miercuri, Iulie 8, 2015

Fundația pentru o societate deschisă a derulat, în perioada 22.06-07.07.2015, Sesiunea I a competiției pentru selecția și premierea planurilor de afaceri înscrise în programul de consultanță de business în cadrul proiectului „ Inovare socială pentru integrarea durabilă a femeilor pe piața muncii”, POSDRU/144/6.3/S/135544, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Comisia de evaluare a planurilor de afaceri depuse a fost alcatuită din următorii membri:

·       Virginia Porcișanu, manager de proiect – președinte

·       Dana Dumitrescu-Iomer, expert organizare evenimente și activități  - membru

·       Vasile Frigioiu, manager financiar - membru

În urma desfășurării ședintei de evaluare, au fost declarate câștigătoare ale acestei sesiuni a concursului următoarele planuri de afaceri:

1.     Jigau Amina Gabriela - Pirouette Petite Couture;

2.     Maftei Ecaterina - Camping Vama Veche;

3.     Chiscop Elena Lacramioara - Magazin on-line piese auto si accesorii;

Valoarea fiecăruia dintre cele trei premii este de 6.500 lei (sumă impozabilă conform legislației în vigoare).