S-a lansat baza de date Young Women_Jobs

Luni, Octombrie 5, 2015

Fundația pentru o societate deschisă anunță lansarea platformei Young Women_Jobs, un instrument inovator prin care femeile din grupul țintă, beneficiare ale cursurilor de calificare din timpul proiectului și care au dificultăți în integrarea pe piața muncii, să fie promovate și să-și găsească un loc de muncă, indiferent de durata contractului.

Platforma reunește cele mai competitive 100 de profiluri ale femeilor din grupul țintă care și-au dat acordul pentru a fi testate psihologic și care au fost selectate în urma rezultatelor la această testare, astfel încât să se încadreze în parametrii căutați în general de angajatori în materie de orientare spre muncă, responsabilitate și sociabilitate etc.

Astfel, această platformă web, nou dezvoltată ca pagină distinctă în cadrul website-ului proiectului, oferă angajatorilor potențial interesați în a angaja persoane calificate pe parcursul proiectului "Integrarea și promovarea femeilor pe piața muncii", o bază de date de recrutare, formată din profiluri ale beneficiarelor proiectului, care are ca avantaje faptul că persoanele listate au absolvit cursuri de calificare și că au fost deja testate psihologic.

Profilurile descrise la capitolul "Profiluri profesionale" conțin informații despre calificările persoanelor din baza de date, date de contact și disponibilitatea lor pentru o schimbare de activitate pe piața muncii.

Platforma este ușor accesibilă și utilizabilă, filtrarea făcându-se ușor după nume, calificare sau județ.