Descriere - Young Women Jobs

Prin proiect, ne-am propus  să dezvoltăm un instrument inovator prin care femeile din grupul țintă, beneficiare ale cursurilor de calificare din timpul proiectului și care au dificultăți în integrarea pe piața muncii, să fie promovate și să-și găsească un loc de muncă, indiferent de durata contractului.

Astfel, această platformă web, nou dezvoltată ca pagină distinctă în cadrul website-ului proiectului, oferă angajatorilor potențial interesați în a angaja persoane calificate pe parcursul proiectului "Integrarea și promovarea femeilor pe piața muncii", o bază de date formată din profiluri ale beneficiarelor proiectului.

Platforma care poartă numele de Young Women_Jobs reunește 100 de profiluri ale persoanelor din grupul țintă (beneficiare ale cursurilor de calificare derulate în timpul proiectului), care au fost selectate în urma rezultatelor la testarea psihologică, astfel încât să se încadreze în parametrii căutați în general de angajatori în materie de orientare spre muncă, responsabilitate și sociabilitate etc.

Profilurile descrise la capitolul "Profiluri profesionale" conțin informații despre calificările persoanelor din baza de date, date de contact și disponibilitatea lor pentru o schimbare de activitate pe piața muncii.