Anunț - Curs de competențe antreprenoriale

Vineri, Aprilie 3, 2015

Fundația pentru o societate deschisă vă invită să vă înscrieți la un curs de competențe antreprenoriale certificat de Autoritatea Naţională pentru Calificări cu certificat recunoscut la nivel naţional de Ministerul Muncii, Familiei, Familiei şi Protecţiei Sociale, precum și de Ministerul Educaţiei Naţionale. Cursul este organizat în cadrul proiectului “Inovare sociala pentru integrarea durabilă a femeilor pe piața muncii, POSDRU/144/6.3/S/135544.

Despre curs

• Se desfășoară în București începând cu 28 aprilie,  pe o perioadă de 16 zile (inclusiv examenul);
  • Durata cursului este de 64 de ore, cu sesiuni având în medie 4 ore/ zi;
  • Pentru participarea la curs se acordă subvenții de 900 lei/ curs;
  • Cursul este alcătuit din module teoretice și practice despre antreprenoriatul de succes, planuri de afaceri, resurse umane, marketing și comunicare, tehnici de negociere, aspecte juridice, aspecte financiare, etică și responsabilitate în afaceri.

Condiții de eligibilitate

• Cursul se adresează femeilor cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani;
  • Nu sunt admise elevele sau studentele la cursuri fără taxă;
  • Nu sunt eligibile persoanele care au studii economice superioare;
  • Cursul se adresează femeilor cu domiciliul/ rezidența în județele de implementare a proiectului (Ilfov, Argeș, Călărași, Dâmbovița, Prahova, Brăila, Buzău, Constanța, Tulcea) și București.

Vă puteți înscrie la curs până pe data de 20 aprilie 2015, ora 14:00, prin e-mail pe adresa adrian.nicolae@fundatia.ro.